Pegaz Accounting logo
Pozovite nas

063 628 006

Knjigovodstvena agencija

Naslovna / O nama

knjigovodstvene usluge za pravna lica

Knjigovodstvena agencija u Beogradu
Pegaz Accounting

PEGAZ ACCOUNTING DOO je knjigovodstvena agencija u Beogradu osnovana 2022. kao naslednik RB AGENT DOO, firma koju je 2015. osnovao Radomir Bugarendić, bivši finansijski direktor Zaječarske pivare. Sada je na čelu firme Zorica Popović, sa bogatim iskustvom u računovodstvu i finansijama. Naša misija je pružanje kvalitetnih i profesionalnih usluga knjigovodstva i poreskog savetovanja, prilagođenih specifičnim potrebama i ciljevima naših klijenata. Redovno pratimo zakonodavne i računovodstvene standarde te posećujemo obuke i seminare za računovođe kako bismo se stalno usavršavali i bili u toku sa najnovijim trendovima.

Želja nam je biti pouzdan i dugoročan partner našim klijentima, omogućavajući im da se fokusiraju na svoje osnovne aktivnosti dok mi brinemo o njihovoj finansijskoj dokumentaciji i poreskim obavezama.

Oblasti delovanja naše knjigovodstvene agencije

Pegaz Accounting nudi širok spektar usluga prilagođenih potrebama pravnih lica. Radimo kako za mala i srednja preduzeća, tako i za IT i druge agencije u celoj zemlji. Klijenti za koje radimo mogu da se oslone na našu stručnost i iskustvo, oslobađajući se brige oko administrativnih obaveza i fokusirajući se na ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Knjigovodstvo za pravna lica: Pružamo profesionalne usluge knjigovodstva pravnim licima, prilagođene njihovim specifičnim potrebama i zahtevima. Naš tim stručnjaka vodi računa o kompletnoj finansijskoj dokumentaciji vaše kompanije kako biste mogli da se fokusirate na poslovne ciljeve.

Poresko savetovanje: Sa našim poreskim savetovanjem, klijenti mogu da optimizuju svoje poreze i smanje rizike. Naši poreski stručnjaci prate najnovije zakonodavne promene i pružaju personalizovane strategije koje odgovaraju vašem poslovanju.

Finansijsko izveštavanje: Pružamo precizna finansijska izveštavanja koja su ključna za donošenje informisanih poslovnih odluka. Naš tim analizira i interpretira finansijske podatke kako biste imali jasnu sliku finansijskog stanja vaše kompanije.