Pegaz Accounting logo
Pozovite nas

063 628 006

Politika privatnosti

Naslovna / Politika privatnosti

Politika privatnosti i uslovi korišćenja web sajta

Kako biste razumeli način prikupljanja, upotrebe, povezivanja, objavljivanja i korišćenja ličnih podataka u okviru web sajta molimo vas da pročitate ovu Politiku privatnosti.

Veći deo sajta možete da koristite bez ostavljanja bilo kakvih ličnih podataka koji vas identifikuju. S druge strane, u određenim situacijama su nam potrebne dodatne informacije o Vama u cilju pružanja informacije o radnjama koje se odnose na upravljanje ličnim podacima.

Zbog osiguranja bezbednosti informacija koje delite sa nama, zalažemo se za vođenje poslovanja u skladu sa principima koji slede u nastavku.

Koje informacije Pegaz Accounting prikuplja?

Pegaz Accounting može da prikuplja i čuva dve vrste informacija: “lične podatke” i “automatske podatke”.

Lični podaci nam govore ko ste vi, Vaše ime i prezime i email adresu. Automatski podaci su podaci koje automatski sakupljamo svaki put kada ukucate adresu našeg web sajta. To su podaci kao što su vaša IP adresa, tip kompjutera koji koristite, web pretraživač koji koristite ili  web stranica preko koje ste došli . IP adresa je broj koji je dodeljen Vašem kompjuteru kada se konektujete na internet. Svaki put kada posetite naš vebsajt, naš server vas automatski prepoznaje i preuzme ovu informaciju putem “kolačića”.

Kako Pegaz Accounting prikuplja informacije shodno Politici privatnosti?

Prikupljamo podatke na dva načina:

1) vašom posetom web sajta www.pegazaccounting.rs putem “kolačića” i “piksel tagova”;
2) kroz vašu ličnu interakciju tako što popunite kontakt formu na našoj kontakt stranici;

Korišćenje kolačića i piksel tagova

“Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja se šalje na Vaš internet pretraživač sa veb servera i skladišti na hard disk Vašeg računara. Između ostalog, kolačići nam pružaju mogućnost praćenja vaših poseta. To naš web sajt čini efikasnijim jer nam omogućava da vam prezentujemo informacije prema Vašem ličnom interesovanju. Većina pretraživača je inicijalno podešena da prihvati kolačiće, ali vam omogućavaju da promenite podešavanja, tako da ne prihvata automatski kolačiće. Za dalje informacije o kolačićima pogledajte instrukcije na vašem pretraživaču.

“Piksel tagovi” se koriste za praćenje aktivnosti korisnika stranice, merenje uspešnosti naših marketinških kampanja i sastavljanje statističkih podataka o korišćenju web sajta.

Kako Pegaz Accounting koristi ove informacije?

Pegaz Accounting može koristiti navedene informacije u sledećim situacijama:

– Kontaktiranje u vezi sa upitom koji ste poslali
– Radi preciznijih marketinških aktivnostie
– Zbog generisanja boljeg i interesantnijeg sadržaja i unapređenja web sajta
– U svrhu unapređenja efektivnost i sigurnosti našeg web sajta
– Zbog analize saobraćaja na web sajtu i aktivnosti posetilaca
– U svrhu unapređenja efektivnosti naših reklamnih poruka

Kako Pegaz Accounting štiti Vaše podatke i koliko dugo ih čuva?

Zadržavamo vaše lične podatke kako bismo pružili uslugu i ispunili svrhu opisanu u našoj politici privatnosti. To se odnosi samo na period koji je neophodan za postizanje cilja prikupljanja podataka navedenog u politici privatnosti. Vaši podaci će biti čuvani onoliko dugo koliko je potrebno da se ispuni određena svrha zbog koje ste nam ih dostavili.

Kada više ne postoje razlozi za čuvanje ovih podataka, oni će biti izbrisani i uklonjeni iz naših baza podataka. Takođe, ako korisnici ili posetioci sajta više ne žele da čuvamo njihove lične podatke, mogu zatražiti da ih uništimo iz našeg sistema.

Što se tiče sigurnosti podataka, preduzimamo odgovarajuće mere kako bismo zaštitili vaše informacije od neovlašćenog pristupa, korišćenja, gubitka ili objavljivanja. Redovno pratimo naš sistem u potrazi za mogućim propustima i napadima, i koristimo najviši nivo sigurnosnih pristupa u našem centru za čuvanje podataka.

Ipak, prenos informacija putem interneta nikada nije potpuno bezbedan, s obzirom da internet nije 100% sigurno okruženje. Iako se trudimo da zaštitimo lične podatke, ne možemo garantovati sigurnost informacija prenetih putem internet portala. Ne postoji garancija da se informacijama ne može pristupiti, da neće biti otkrivene, izmenjene ili uništene kršenjem bilo koje od naših fizičkih, tehničkih ili upravljačkih mera zaštite.

Prezentaciju usluga na ovom web sajtu vrši:

Pegaz Accounting d.o.o.
Adresa: Orfelinova 43, Beograd – Čukarica
PIB: 109037045
MBR: 21115835
Telefon: 063 628 006
Email: office@pegazaccounting.rs